De lekkerste donuts!
100% natuurlijke producten!
Geen kunstmatige smaakstoffen!
Meer dan 30 smaken donuts!
0
Winkelwagen
€ 0,00

Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden  

1. Definitie 

In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: a. Donuts Online. b. Opdrachtgever: Een opdrachtgever is een rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van Donuts Online. 

2. Bestellingen 

2.1. Besteltijden 

De opdrachtgever kan bestellingen 24 uur per dag 7 dagen per week plaatsen op www.donutsonline.nl 

2.2. Grote bestellingen 

Voor grote bestellingen (75 donuts of meer), dient de opdrachtgever contact op te nemen met Donuts Online. Donuts Online neemt dan zo snel mogelijk contact op met de opdrachtgever om de bestelling door te nemen. 

2.3. Logo/afbeelding op donut 

Een logo/afbeelding wordt middels eetbare inkt op ouwel geprint. Een logo/afbeelding dient door de opdrachtgever in JPEG formaat naar info@donutsonline.nl te worden verstuurd. Afwijkingen wat betreft kleur kunnen mogelijk zijn. Aanlevering van het logo dient vier werkdagen voor de afleverdatum bij ons binnen te zijn. 

2.4. Minimale afname bij verzending en bezorging

De minimale afname via de webshop is een bon bedrag van € 18,00 exclusief bezorgkosten. Bij een bestelling boven de € 18,- rekenen wij geen bezorgkosten voor de stad Groningen en diens buitenwijken.  Verzendkosten 20 km rond de stad Groningen € 5,00. Wij leveren niet buiten de provincie Groningen.

3. Bezorging 

3.1. Leveringstijden 

Voor bestellingen wordt de levertijd samen met de opdrachtgever nader bepaald. In de stad Groningen en 20 km rond de stad bezorgen wij van maandag tot en met zondag. Bestel je voor 22:00 ’s avonds dan wordt je bestelling de volgende dag voor 12:00 bezorgd. Er vindt geen bezorging plaats op feestdagen. Donuts Online behoudt het recht om af te wijken van bovengenoemde leveringstijden. Wanneer de opdrachtgever een gewenste leveringstijd heeft opgegeven, dan is dit een indicatie en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Donuts Online is niet verantwoordelijk voor herlevering van het pakket bij foute of onvolledige adressering. Donuts Online is niet verantwoordelijk voor herlevering of geldteruggave indien het product geweigerd wordt op het bezorgadres. 

3.2. Aflevering 

Wij bezorgen vanaf 18 euro gratis in gemeente Groningen en 20 km rondom Groningen rekenen wij een vergoeding van € 5,00. 

3.3. Spoedbezorging 

Mocht de opdrachtgever donuts met spoed willen bestellen dan dient de opdrachtgever contact op te nemen met Donuts Online/Pure. 

 

3.4. Overmacht 

Donuts Online is niet aansprakelijk inzake overmacht. Onder overmacht wordt verstaan: abnormale en onvoorziene omstandigheden die onafhankelijk zijn van de wil van degene die zich erop beroept en waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden vermeden zoals, ziekte, natuurrampen, stakingen, langdurige internetstoringen enzovoort. 

3.5. Vertraging 

Donuts Online kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in aflevering of eventuele beschadigingen door toedoen van derde partijen zoals PostNL of externe koeriersdiensten. Verzending geschiedt geheel voor eigen risico van de opdrachtgever. 

3.6. Afhalen 

Wilt u de donuts afhalen, dan dient u dit te doen aan de Vismarkt 10, 9711KS in Groningen. 

4. Prijzen 

Alle prijzen vermeld op de website www.donutsonline.nl zijn inclusief 6% BTW. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen. 

5. Betaling 

Particuliere en zakelijke opdrachtgevers kunnen gebruik maken van de volgende betaalmethodes: iDEAL en bankoverschrijving. Betaling dient voor levering op de rekening van Donuts Online te staan. 

6. Aansprakelijkheid  

6.1. Adressering/data Donuts Online kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanleveren van foutieve adressen en/of afleverdata. 

6.2. Logo/tekst 

Donuts Online kan niet aansprakelijk worden gesteld voor druk,- en/of zetfouten van logo/afbeelding en tekst. 

6.3. Bezorgen 

Donuts Online kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in aflevering of eventuele beschadigingen door toedoen van derde partijen zoals TNT of externe koeriersdiensten. Verzending geschiedt geheel voor eigen risico van de opdrachtgever. 

7. Annulering 

7.1. Door opdrachtgever 

Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever contact op te nemen met Donuts Online. Dit kan telefonisch of via email. Donuts Online kan niet garanderen dat de bestelling geannuleerd kan worden. Eventuele kosten worden bij annulering in rekening gebracht aan de opdrachtgever. Dit bedraagt over het algemeen 50% van de totale order. 

7.2. Door Donuts Online 

Donuts Online behoudt zich het recht toe om bestellingen die moeten worden voorzien van beledigende of aanstootgevende afbeeldingen en/of teksten te weigeren zonder opgaaf van reden aan de opdrachtgever. 

 

8. Wijzigingen 

Om een wijziging door te geven dient de opdrachtgever contact op te nemen met Donuts Online. Dit kan telefonisch of via email. Donuts Online kan niet garanderen dat de bestelling gewijzigd kan worden. Eventuele kosten bij wijziging worden in rekening gebracht aan de opdrachtgever. 

9. Klachten 

7 dagen per week, 24 uur per dag kunt u voor klachten en vragen terecht bij Donuts Online. Dit kan via email. Klachten worden tot 14 dagen na bevestiging van de opdracht in behandeling genomen. 

10. Privacy 

Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. 

11. Uitstraling 

11.1. Product 

De uitstraling van onze producten kan afwijken van de producten getoond op www.donutsonline.nl . De donuts worden geleverd in kartonnen dozen. 

11.2. Verpakking 

 

Onze verpakkingen zijn in de meeste gevallen voorzien van een Donuts Online logo. Getoonde verpakkingen kunnen afwijken. 

 

 

 

Pure / Donuts online
Vismarkt 10
9711 KS Groningen
info@donutsonline.nl
www.puregroningen.com
050-3117999

NL03 ABNA 0487 4676 04
KVK nr.02101062   
BTW nr.NL8185 87 970B01


 
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.